Buletin de știri

Pompe de apa

Exista 37 produse.

Subcategorii

 • Pompe de suprafata Pedrollo

  In aceasta categorie veti gasi o gama variata de pompe de suprafata folosite si recomandate pentru sistemele de irigatii.

 • Pompe submersibile Pedrollo

  Pompele submersibile marca Pedrollo sunt solutia ideala pentru alimentarea  sistemelor de irigatii. Consumurile de curent sunt relativ mici iar presiunile si debitele sunt suficiente pentru orice sistem de irigatii rezidential.

 • Pompe de suprafata Wilo

  Pompa de suprafata Wilo se utilizeaza pentru sisteme de alimentare cu apa care absorbe apa din puturi,fantani,rezervoare sau dintr-o retea de alimentare cu apa.

 • Pompe submersibile Wilo

  Pompele submersibile Wilo reprezintă un ajutor simplu şi de încredere pentru pomparea apei freatice şi irigarea unor suprafeţe extinse. Propria fântână vă conferă independentă faţă de apa potabilă, care presupune costuri ridicate, şi de apa pluvială, a cărei disponibilitate este limitată.

 • Accesorii Pompe

  La accesoriile  pentru pompele utilizate  in sistemul de irigatii putem gasi toate materialele auxiliare care fac functionale pompele,cum ar fi : bazinele hidrofor, presostatele mecanice sau electronice, cablurile electrice,sorb,supapele etc.


produse pe pagina

produse pe pagina

Viziteaza magazinul Irigarden.ro pe ShopMania