Buletin de știri

Sisteme de irigatii rezidentiale

Exista 138 produse.

Magazin online irigatii, gama completa de produse Rain Bird pentru un sistem de irigatii rezidential. In aceasta cate...

Mai mult

Subcategorii

 • Aspersoare Spray

  Aspersoarele firmei internationale Rain Bird, sunt ideale pentru sisteme de irigat rezidentiale de mici dimensiuni. Ele asigura o udare perfect uniforma si eficienta pe toata lungimea razei de udare. Pot fi montate in serie in functie de marimea zonei care trebuie udata si de presiunea nominala a sursei de apa.

 • Aspersoare Rototative Rain Bird

  Rotoarele firmei Rain Bird sunt folosite pentru irigatii atat rezidentiale cat si pentru zone publice, parcuri, alei pietonale, etc . Ele sunt fabricate pentru a satisface pretentiile oricarui utilizator. Se pot monta in serie, corpul este ingropat in pamant iar in momentul udari un corp telescpic iese la suprafata. Capul telescopului, este rotativ, lungimiile razelor de udare difera in functie de presiune si de duza care este instalata.

 • Electrovane Irigatii

  Electrovalvele firmei Rain Bird sunt special concepute pentru automatizarea sistemelor de irigat atat prin aspersie cat si prin picurare. Ele sunt de diferite dimensiuni si sunt folosite in functie de zonele care trebuiesc irigate. Ofera o rezistenta crescuta la particule de nisip, inchidere lina a apei, rezistenta crescuta la inghet.

 • Accesorii Sisteme de Irigatii

  Aceste accesorii oferite de www.irigarden.ro sunt acele produse de care aveti nevoie pentru a completa sau  modifica un sistem de irigat in functie de dorintele si necesitatile dvs. La aceasta sectiune puteti gasi : microaspersoare de diferite marimi, fitinguri atat pentru tub cu picurator cat si pentru racordarea electrovalvelor, supapa automata de golire a sistemului de irigat pe timp de iarna,adaptoare, senzori de ploaie, duze pentru aspersoare, conectori electrici, etc.

 • Accesorii Microirigatii

  In aceasta categorie exista o gama larga de produse care ne pot ajuta sa gasim solutii tuturor zonelor de mici dimensiuni unde irigatul cu aspersoare nu este posibil, de asemenea ne ajuta la irigarea unde nu este nevoie de foarte multa apa.  

 • Programatoare irigatii Rain Bird

  Un controler electric pentru irigatii este algerea perfecta pentru automatizare unui sistem de irigare. Gama de controlere Rain Bird indeplinesc cerintele fiecarui utilizator, sunt usor de programat, compatibile cu senzor de ploaie, autonomie de 100 de ani in cazul intreruperilor de curent. Comercializam atat controlere de 220V cat si de 9 V , astfel indeplinind cerintele tuturor clientilor nostri.

 • Camine de vizitare electrovane

  Aceste camine de vizitare sunt folosite pentru sistemele de irigatii, pentru a proteja electrovalvele de diferiti factori care le pot fi daunatori. De asemenea perimit accesul usor la electrovalve in cazul unor defectiuni. Le comercializam de diferite dimensiuni, in functie de numarul electrovalvelor. Sunt rezistente la greutati ridicate iar capacul fiecarui camin este de culoare verde (culoarea gazonului).

 • Kituri Irigatii Rezidentiale

  Venim in ajutorul clientilor nostri , pentru o mai buna alegere a produselor in functie de necesitatiile fiecaruia, cu kit-uri complete atat pentru automatizarea sistemelor de irigat cat si pentru confectionarea unor sisteme de irigat de mici dimensiuni. Daca nu regasiti un kit complet pentru curtea dvs, nu ezitati sa ne contactati , iar specialistii nostri va vor concepe un kit in functie de nevoile dvs.


produse pe pagina

produse pe pagina

Viziteaza magazinul Irigarden.ro pe ShopMania