Buletin de știri


GARANTIA SATISFACTIEI 


    100 % CALITATE - Fotografiile pentru produsele marca Rain Bird va garantam ca sunt autentice. In acest fel aveti certitudinea ca ceea ce ati vazut pe site-ul nostru www.irigarden.ro va ajunge si la dvs acasa.


    Daca produsele marca Rain Bird de pe site-ul nostru, ajunse la dvs acasa, nu sunt conforme cu pozele de pe site-ul nostru, va rugam sa ne sesizati acest lucru iar noi va vom restitui contravaloarea comenzii.


    Preturile sunt actualizate regulat, sunt cu taxe incluse si sunt valabile doar in cazul lansarii comenzilor online folosind platforma www.irigarden.ro


    Produsele comercializate prin intermediul platformei www.irigarden.ro sunt noi si autentice, se livreaza in ambalajul original al producatorului iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala care constituie si certificat de garantie,.


    Produsele comercializate de noi in calitate de distribuitor autorizat Rain Bird beneficiaza de o garantie de minim 2 ani. Pentru a verifica perioadele de Garantie pentru anumite produse nu ezitati sa ne contactati, iar in cel mai scurt timp posibil va vom raspunde solicitariilor dvs. 


 Viziteaza magazinul Irigarden.ro pe ShopMania