Buletin de știri

   

    Sc Irigarden Srl cu sediul in municipiul Arad, a fost infiintata de persoane care au lucrat si vor lucra in continuare la montajul sistemelor de irigatii automatizate lucru care ne-a motivat de a dezvolta un nou concept pe teritoriul Romaniei cu si despre irigarea gazonului a spatiilor verzi si nu numai.

    Ceea ce ne propunem noi, este sa ducem la indeplinire obiectivele clientilor nostrii, prin calitatea superioara a materialelor, preturile minime ale acestora care le comercializam, dar si prin seriozitatea si promptitudinea de care dam dovada zi de zi! Toti angajatii nostrii sunt specializati in domeniul irigatiilor si sunt orientati spre rezultate optime.


Oferim garantie atat pentru toate lucrarile efectuate de firma noastra cat si pentru toate materialele distribuite de noi !


     Cu o experienta de peste sase ani in proiectarea si realizarea de sisteme de irigat gazon atat rezidentiale cat si publice SC IRIGARDEN SRL colaborator si distribuitor direct al firmei internationale Rain Bird va ofera o gama variata de produse si servicii.

Comercializam si realizam sisteme de irigat prin picurare, aspersie, microaspersie si ceata, sisteme de filtrare si instalatii de pompare. In cadrul departamentului de irigatii profesionale, va oferim echipamente de irigatii automatizate pentru gradini, spatii verzi, terenuri comerciale, terenuri de fotbal cu gazon natural.


    Totodata ca solutii complete in irigatii automatizate pentru spatii verzi si terenuri sportive (fotbal, golf, tenis, etc), SC IRIGARDEN SRL, fiind o firma flexibila, va ofera si serviciul de proiectare specializata a fiecarei locatii individual.

    Oferta noastra de pe acest syte include o gama variata de produse pentru realizarea sistemelor de irigare prin picurare, incepand de la tub cu picurare, banda de picurare, microaspersoare pentru sere si solarii, fitinguri pentru banda si furtun, reductoare de presiune si sisteme de filtrare a apei pentru o mai buna functionare a sistemului de irigat.


Viziteaza magazinul Irigarden.ro pe ShopMania